Linneas tacos

  • Tortillas
  • Rödkål
  • Kikärtor
  • Gul lök
  • Chilimajo
  • Chili

Rosta kikärtorna tills de får fin färg, krydda gärna med din favoritkrydda, kanske spiskummin. Strimla rödkålen fint och lägg det i kallt vatten en stund så att de blir krispiga. Stek på löken så att den får fin färg. Ta några av fajitasbröden och skär i små delar, stek i olja så att det blir krispiga och gyllene. Hacka chilin fint. Lägg kikärtor, rödkål och lök i fajitasbröden. Toppa med chili och chilimajo. Servera och njut!

Markus variant på sjömansbiff

  • Potatis
  • Gul lök
  • Vitkål
  • Falukorv
  • Senapsvinägrett

Koka ihop buljong på lökskal och vitkålsstammen. Stek vitkål, lök, potatis och falukorv så att de får fin färg, häll sedan över buljongen. Toppa med senapsvinägrett. Servera och njut!