Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Starta eget företag

Att starta eget företag kan kännas både roligt och svårt. Här kan du hitta inspiration och läsa mer om hur du startar eget företag.

Kvinna med glasögon skriver på en whiteboard

Vilken typ av bolag vill du starta?

Aktiebolag

Starta aktiebolag

Handelsbolag

Starta handelsbolag

Enskild firma

Starta enskild firma

Tips för dig som ska starta eget företag

Affärsplan

Så gör du en affärsplan

Ska du starta eget företag? Med en affärsplan på plats blir det enklare att utveckla din affärsidé och nå dina mål. Affärsplanen är din ”road map” som förklarar din idé och gör det enklare att få investerare, banker och andra intressenter med på färden.

  • Har startar man ett företag?

    Funderar du på att starta ett företag? Det finns en del att tänka på för att du ska få en bra start. Ta del av våra tips om hur du kan lägga upp en långsiktig plan.

    Hur startar man ett företag?
  • Bli din egen, vid sidan om!

    Har du en hobby du skulle kunna tjäna lite extra på eller sitter du på en affärsidé du inte är beredd att satsa på fullt ut än? Det finns massor med möjligheter att få in extrapengar på att göra det du gillar eller är bra på. 

    Att tänka på när du vill bli din egen, vid sidan om

Bli kund hos oss

Ska du starta ett bolag eller har ett etablerat? Vi har företagspaket för smidiga bankärenden och finns där för er genom hela livscykeln. Oavsett om det är ett företag, firma eller förening. Välkommen att bli företagskund hos oss!

Finansiera företag

Vi har företagslån och företagsfinansiering till såväl investeringar, som löpande verksamhet. Tillsammans hittar vi det som passar just er - oavsett om ni är en enskild firma, en förening eller ett stort företag.